• Μειωμένη τιμή

DVD The Achievable Dream Part three - On the Road, Οδηγίες για Adventure Touring

40,00 €
20,00 € Έκπτωση 50%
SKU: 01-091-0203-0

DVD The Achievable Dream Part three - On the Road, Οδηγίες για Adventure Touring

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα για αγορές άνω των 50€, μέσω ΕΛ.ΤΑ Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα για αγορές άνω των 50€, μέσω ΕΛ.ΤΑ
  • Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών

The Achievable Dream - The Motorcycle Adventure Ταξιδιωτικός οδηγός

 Είστε ταξιδιώτης με δύο τροχούς; Έχετε εμπνευστεί από τις ιστορίες που έχετε διαβάσει στο Horizons Unlimited; Ή ίσως παρακολουθήσατε τη σειρά «Long Way» και σας κάνει να σκεφτείτε ένα ταξίδι με μοτοσικλέτα σε μακρινά κλίματα, τις αγορές του Μαρακές, τον αυτοκινητόδρομο Karakoram στο Πακιστάν, τα αλμυρά διαμερίσματα της Βολιβίας, τα Bungle Bungles της Αυστραλίας, το Pan American to Tierra Ντελ Φουέγκο;

Σας καλεί κάτι απροσδιόριστο πιο μακριά… στην επόμενη χώρα… την επόμενη ήπειρο;

Αλλά έχετε ερωτήσεις:

* Είναι ασφαλές?

* Τι πρέπει να ξέρω;

* Πού και πότε πρέπει να πάω;

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις - και πολλά άλλα - είναι ο στόχος της νέας οριστικής σειράς DVD "How-to", "The Achievable Dream - The Motorcycle Adventure Travel Guide". Αυτή η σειρά παράγεται από τους Grant και Susan Johnson, ταξιδιώτες RTW και ιδρυτές του Horizons Unlimited, οι οποίοι βοηθούν τους ανθρώπους να πετύχουν τα όνειρά τους να ταξιδέψουν σε μακρινά μέρη με τις μοτοσυκλέτες τους για πάνω από 10 χρόνια.

 

Ζητήσαμε επίσης από τους πολλούς βετεράνους ταξιδιώτες που παρευρίσκονται στις συναντήσεις του Horizons Unlimited να μας πουν τις ιστορίες τους, να μας δώσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούμε τις σκληρές γνώσεις τους από τα καταπληκτικά ταξίδια μοτοσικλετών τους σε κάθε χώρα της γης. Και έχουν πολλές απόψεις, μερικές φορές αντιφατικές, οπότε θα έχετε πολλές υπέροχες ιδέες. 

Γυρίστηκε σε ποιότητας ευρείας οθόνη, με πολλές κάμερες και με προσαρμοσμένα γραπτά φωνητικά και μουσική.

 DVD 1 - Get Ready!

DVD 2 - Gear Up!

DVD 3 - On the Road

Αυτό το DVD σας λέει τι να περιμένετε στις συνοριακές διελεύσεις, πρακτικές, ασφάλεια, υγεία και πολλά άλλα.

 Μέσα από συνεντεύξεις με έμπειρους ταξιδιώτες και ειδικούς σε συγκεκριμένα θέματα, αυτό το DVD θα προετοιμάσει τον ταξιδιώτη για «ζωή στο δρόμο». Καλύπτει τη διέλευση των συνόρων, τη γλώσσα, τον πολιτικό σοκ, τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τα πράγματα, τα χρήματα, τα τρόφιμα, τη διαμονή, την ασφάλεια, την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, τη διατήρηση υγιών στο δρόμο και πολλά άλλα. Αυτό το DVD καλύπτει επίσης τον τρόπο μεταφοράς του ποδηλάτου σε ωκεανούς ή πολεμικές ζώνες - ναυτιλία και εναλλακτικές λύσεις - αέρα, θάλασσα, ενοικίαση, ανταλλαγή, αγορά, οργανωμένες εκδρομές. Θα ακούσετε επίσης καταπληκτικές ιστορίες από τις συναντήσεις ταξιδιωτών και τις κοινότητες της HU.

 

DVD 4 - Ladies on the Loose

Προσοχή, η παρακολούθηση αυτής της σειράς μπορεί να είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή.

 

Touratech
01-091-0203-0